Back to the top

SKOPJE WHISKEY FEST 2023

Фестивалите на кои се промовира културата на дегустирање на виски се практика во сите светски метрополи. Во 2019 година и Скопје го зацртавме на мапата на градови кои имаат виски фестивали. Скопје Виски Фест покрај тоа што е фестивал на вискито, тој е и празник за сите хедонисти кој вистински го подига расположението на публиката. Фестивалот веќе се позиционира како еден од позначајните виски фестивали во регионот.

18:00h – 00:00h

03 & 04 ноевмри 2023

Skopje Marriot Hotel

Bottega Eventi

BOTTEGA EVENTI е професионална и иновативна компанија за организирање на настани која успешно работи од 2012 година.

Контакт

Златко Шнајдер 6A/37
1000 Скопје, РС Македонија

+389 75 282 541
contact@bottegaeventi.com

© 2023 Bottega Eventi | powered by different.com.mk