You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

ЕДНОДНЕВНА КАРТА – THE SOCIAL GARDEN – 30 ЈУНИ

Датум на почеток:

30.06.2021

Време на почеток:

20:30

Датум на завршување:

30.06.2021

Време на завршување:

00:00

Availability: In stock
Vendor: Bottega Eventi
ден 1.200,00 incl tax
- +

После настаните THE GIN GARDEN и THE WHISKEY GARDEN, успешно организирани согласно ковид протоколите, лето'21 го започнуваме во малку поопуштена, но сè уште одговорна варијанта:

THE SOCIAL GARDEN.

Дводневен настан посветен на дегустација на фини пијалоци и нивни варијации.

Настанот ќе се одржи на Зелената Градина на ГТЦ во два посебни дена/настани: 30 јуни, среда, од 20:30-00.00, со СОЊА ИСМАИЛ и 01 јули, четврток, од 20:30- 00:00, со ЗОКИ БЕЈБЕ.

(оваа карта важи за првиот ден од настанот)

 

Време е повторно да се социјализираме, одговорно!

THE SOCIAL GARDEN

Организатор - Боттега Евенти.

 

Ограничен број на посетители ќе уживаат во ***неограничена дегустација на различни брендови пијалоци во чиста и во збогатена форма.

 

*Посебните настани се замислени да се одржат под отворено небо. При неповолни временски услови, настаните ќе бидат одложени за 08/09 јули, четврток и петок или уплатените средства ќе им бидат рефундирани на потрошувачите.

 

Краток опис на настанот и безбедносни протоколи на настанот:

-  Дводневен настан организиран во 2 посебни дена, среда и четврток.

-  Организаторот ќе се придржува на мерката за исполнетост до 50% од капацитетот на Зелената Градина на ГТЦ.

-  4-часовно дружење со почитување на актуелните протоколи.

-  Секој посетител ќе може да се смести во Зелената Градина на позиции за седење и стоење (светлосни модуларни елементи, коктел маси, клупи на градината и сл.) На посебни светлосни и брендирани пултови обучени бармени/презентери ќе им презентираат и сервираат на посетителите чисти пијалоци и пијалоци во коктел форма, со организиран пристап на посетителите кон пултовите.

***Доколку посетителот е под неконтролирано дејство на алкохол, истиот ќе биде предупреден од страна на организаторот, додека обезбедувањето има право да го одстрани од настанот.

После настаните THE GIN GARDEN и THE WHISKEY GARDEN, успешно организирани согласно ковид протоколите, лето'21 го започнуваме во малку поопуштена, но сè уште одговорна варијанта:

THE SOCIAL GARDEN.

Дводневен настан посветен на дегустација на фини пијалоци и нивни варијации.

Настанот ќе се одржи на Зелената Градина на ГТЦ во два посебни дена/настани: 30 јуни, среда, од 20:30-00.00, со СОЊА ИСМАИЛ и 01 јули, четврток, од 20:30- 00:00, со ЗОКИ БЕЈБЕ.

(оваа карта важи за првиот ден од настанот)

 

Време е повторно да се социјализираме, одговорно!

THE SOCIAL GARDEN

Организатор - Боттега Евенти.

 

Ограничен број на посетители ќе уживаат во ***неограничена дегустација на различни брендови пијалоци во чиста и во збогатена форма.

 

*Посебните настани се замислени да се одржат под отворено небо. При неповолни временски услови, настаните ќе бидат одложени за 08/09 јули, четврток и петок или уплатените средства ќе им бидат рефундирани на потрошувачите.

 

Краток опис на настанот и безбедносни протоколи на настанот:

-  Дводневен настан организиран во 2 посебни дена, среда и четврток.

-  Организаторот ќе се придржува на мерката за исполнетост до 50% од капацитетот на Зелената Градина на ГТЦ.

-  4-часовно дружење со почитување на актуелните протоколи.

-  Секој посетител ќе може да се смести во Зелената Градина на позиции за седење и стоење (светлосни модуларни елементи, коктел маси, клупи на градината и сл.) На посебни светлосни и брендирани пултови обучени бармени/презентери ќе им презентираат и сервираат на посетителите чисти пијалоци и пијалоци во коктел форма, со организиран пристап на посетителите кон пултовите.

***Доколку посетителот е под неконтролирано дејство на алкохол, истиот ќе биде предупреден од страна на организаторот, додека обезбедувањето има право да го одстрани од настанот.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
Product tags