You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 1

ден 200,00 incl tax
- +

Оваа влезница важи за премиерната проекција на документарниот филм за ретроспектива на македонската мода по која веднаш ќе следи модната ревија на Никола Ефтимов од 18:30 со музичка поддршка на Зоки Бејбе и коктелот со дегустации во expo зоната, по кој ќе следи модната ревија на Лудус од 19:30 со музичка поддршка на Бранчез и коктелот со дегустации во expo зоната.  Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за премиерната проекција на документарниот филм за ретроспектива на македонската мода по која веднаш ќе следи модната ревија на Никола Ефтимов од 18:30 со музичка поддршка на Зоки Бејбе и коктелот со дегустации во expo зоната, по кој ќе следи модната ревија на Лудус од 19:30 со музичка поддршка на Бранчез и коктелот со дегустации во expo зоната.  Предвидено време – 170 минути.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent