You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 3

ден 200,00 incl tax
- +

Оваа влезница важи за групната модна ревија на студенти од 4 факултети за моден дизајн од 17:30, модната ревија на Лидија Георгиева од 18:30 со музичка поддршка на Соул Кејс, модната ревија на Силвија Михајловска – Алшар од 19:30 со музичка поддршка на Узун Баба и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за групната модна ревија на студенти од 4 факултети за моден дизајн од 17:30, модната ревија на Лидија Георгиева од 18:30 со музичка поддршка на Соул Кејс, модната ревија на Силвија Михајловска – Алшар од 19:30 со музичка поддршка на Узун Баба и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent