You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 4

ден 200,00 incl tax
- +

Оваа влезница важи за модната ревија на Митко Занов од 20:30 со музичка поддршка на Џон Антонио, модната ревија на Јована Филиповиќ од 21:30 со музичка поддршка на Чедо и модната ревија на Кокев од 22:30 со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за модната ревија на Митко Занов од 20:30 со музичка поддршка на Џон Антонио, модната ревија на Јована Филиповиќ од 21:30 со музичка поддршка на Чедо и модната ревија на Кокев од 22:30 со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent