You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - КОКЕВ

ден 0,00 incl tax
- +

Оваа влезница важи за модната ревија на Кокев со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелот со дегустации во expo зоната по модната ревија. Предвидено време – 50 минути.

Оваа влезница важи за модната ревија на Кокев со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелот со дегустации во expo зоната по модната ревија. Предвидено време – 50 минути.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent