You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - РОСИЦА МРШИЌ

ден 0,00 incl tax
- +

Оваа влезница важи за модната ревија на Росица Мршиќ со музичка поддршка на Флудер и коктелот со дегустации во expo зоната по модната ревија. Предвидено време – 50 минути.

 

Оваа влезница важи за модната ревија на Росица Мршиќ со музичка поддршка на Флудер и коктелот со дегустации во expo зоната по модната ревија. Предвидено време – 50 минути.

 

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent