You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Bottega Eventi

+389 75 30 32 91

View as Grid List
Sort by
Display per page
ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 12

ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 12

5804
ден 2.085,00 incl tax
ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 15

ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 15

5805
ден 2.402,00 incl tax
ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 18

ВАУЧЕР ЗА THE SINGLETONE 18

5806
ден 3.865,00 incl tax
ПАКЕТ 2 Golden ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТИ- 6 голден кредити - 1200ден

12
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски. Со голден купоните може да се пробаат одредени поскапи виски пијалаци.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 1.200,00 incl tax
ПАКЕТ 1 Regular ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТИ- 8 обични кредити - 650ден

11
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 650,00 incl tax
ЕДНОДНЕВНА КАРТА – THE SOCIAL GARDEN – 1 ЈУЛИ

ЕДНОДНЕВНА КАРТА – THE SOCIAL GARDEN – 1 ЈУЛИ

Датум на почеток:

01.07.2021

Време на почеток:

20:30

Датум на завршување:

01.07.2021

Време на завршување:

00:00

ден 1.200,00 incl tax