You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

EXPO.30

EXPO.30 ќе се оддржи на 16/17 септември во Музејот на  Современа Уметност.

EXPO.30 ќе биде отворен со премиерна проекција на документарен филм за ретроспектива на македонската мода во првите 30 години независност, по која во двата дена на експо настанот ќе следуваат модни ревии на 10 македонски модни креатории, претставници од сите 3 декади, како и групна модна ревија на студенти од 4 факултети за моден дизајн.

10-те македонски модни дизајнери  ќе остварат соработка со 10 македонски ди-џеи за своите модни ревии.  

На EXPO.30 ќе постои и EXPO зона каде ќе изложуваат  10  македонски компании кои оставиле особен белег во 30-те години независност како добро-општествени компании.

Настанот е поддржан од страна на Влада на РС Македонија. 

View as Grid List
Sort by
Display per page
КАРТА ЗА EXPO.30 - РОСИЦА МРШИЌ

КАРТА ЗА EXPO.30 - РОСИЦА МРШИЌ

ден 0,00 incl tax
КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 4

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 4

ден 200,00 incl tax
КАРТА ЗА EXPO.30 - НЕЛА ТОДОРОВСКА - МАРИГУЧА

КАРТА ЗА EXPO.30 - НЕЛА ТОДОРОВСКА - МАРИГУЧА

ден 0,00 incl tax
КАРТА ЗА EXPO.30 - ГРУПНА МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИ ОД 4 ФАКУЛТЕТИ ЗА МОДЕН ДИЗАЈН
КАРТА ЗА EXPO.30 - ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

КАРТА ЗА EXPO.30 - ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

ден 0,00 incl tax
КАРТА ЗА EXPO.30 - СИЛВИЈА МИХАЈЛОВСКА - АЛШАР

КАРТА ЗА EXPO.30 - СИЛВИЈА МИХАЈЛОВСКА - АЛШАР

ден 0,00 incl tax