You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТИ- 6 голден кредити - 1200ден

Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски. Со голден купоните може да се пробаат одредени поскапи виски пијалаци.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
SKU: 12
Vendor: Bottega Eventi
ден 1.200,00 incl tax
- +
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски. Со голден купоните може да се пробаат одредени поскапи виски пијалаци.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот

Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски. Со голден купоните може да се пробаат одредени поскапи виски пијалаци.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот

Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
Customers who bought this item also bought
ПАКЕТ 1 Regular ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТИ- 8 обични кредити - 650ден

11
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 650,00 incl tax
ЕДНОДНЕВНА КАРТА ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ЕДНОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

14
Картата вклучува влез на фестивалот за еден ден, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 3 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 500,00 incl tax
1H PRE ENTRANCE TICKETS ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

Дводневна карта - 1h pre-entrance ticket ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

13
Картата вклучува влез на фестивалот 1 час порано од официјалниот почеток (повеќе во FAQs), присуство на фестивлот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити + 2 голден кредити за виски дегустации од по 25мл.

Петок, 28 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 1.600,00 incl tax