You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Skopje Whiskey Fest

View as Grid List
Sort by
Display per page
ЕДНОДНЕВНА КАРТА ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ЕДНОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

14
Картата вклучува влез на фестивалот за еден ден, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 3 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 500,00 incl tax
ДВОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДВОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

15
Картата вклучува влез на фестивалот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 800,00 incl tax
1H PRE ENTRANCE TICKETS ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

Дводневна карта - 1h pre-entrance ticket ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

13
Картата вклучува влез на фестивалот 1 час порано од официјалниот почеток (повеќе во FAQs), присуство на фестивлот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити + 2 голден кредити за виски дегустации од по 25мл.

Петок, 28 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 1.600,00 incl tax