You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

The Gin Garden

Availability: Out of stock
Vendor: Bottega Eventi
ден 1.200,00 incl tax
- +

The Gin Garden

& more….

јули 2022, ГТЦ Зелена градина

19:00-00:00

Третото издание на “Гардените” ќе се одржи во урбаната градина на ГТЦ Скопје.

“Гардените” се хедонистички настани, посветени на дегустација на одредени алкохолни пијалоци. Третото издание е посветено на пијалокот ЏИН.

Ботаничката средината уште повеќе ќе го истакне искуството кое посетителот ќе го доживее дегустирајќи го овој пијалок. Градината е природната средина на џинот. Ова издание ќе биде еднодневен настан, оваа година достапно за поширока публика и изложувачи.

Гостите ќе уживаат во атмосферата и дегустацијата на 10 различни џин пријалоци, 3 сродни алкохолни пијалоци, тоник пијалоци и деликатесни производи, проследено со музички перформанс на диџеите Флудер и Зоки Бејбе.

Како и секогаш, организаторот ќе го збогати настанот со различни атракции.

Картата за присуство на настанот чини 1200 денари со вклучен ддв и истата вклучува неограничена дегустација на џин пијалоци во чиста и збогатена форма, останати пијалоци и деликатесни производи.

Код на однесување на настанот: Доколку посетителот е под неконтролирано дејство на алкохол, истиот ќе биде предупреден, а обезбедувањето има право да го одстрани од настанот.

Организатор – Боттега Евенти

The Gin Garden

& more….

јули 2022, ГТЦ Зелена градина

19:00-00:00

Третото издание на “Гардените” ќе се одржи во урбаната градина на ГТЦ Скопје.

“Гардените” се хедонистички настани, посветени на дегустација на одредени алкохолни пијалоци. Третото издание е посветено на пијалокот ЏИН.

Ботаничката средината уште повеќе ќе го истакне искуството кое посетителот ќе го доживее дегустирајќи го овој пијалок. Градината е природната средина на џинот. Ова издание ќе биде еднодневен настан, оваа година достапно за поширока публика и изложувачи.

Гостите ќе уживаат во атмосферата и дегустацијата на 10 различни џин пријалоци, 3 сродни алкохолни пијалоци, тоник пијалоци и деликатесни производи, проследено со музички перформанс на диџеите Флудер и Зоки Бејбе.

Како и секогаш, организаторот ќе го збогати настанот со различни атракции.

Картата за присуство на настанот чини 1200 денари со вклучен ддв и истата вклучува неограничена дегустација на џин пијалоци во чиста и збогатена форма, останати пијалоци и деликатесни производи.

Код на однесување на настанот: Доколку посетителот е под неконтролирано дејство на алкохол, истиот ќе биде предупреден, а обезбедувањето има право да го одстрани од настанот.

Организатор – Боттега Евенти

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
Product tags