Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 1

ден 200,00 со ддв.
- +

Оваа влезница важи за премиерната проекција на документарниот филм за ретроспектива на македонската мода по која веднаш ќе следи модната ревија на Никола Ефтимов од 18:30 со музичка поддршка на Зоки Бејбе и коктелот со дегустации во expo зоната, по кој ќе следи модната ревија на Лудус од 19:30 со музичка поддршка на Бранчез и коктелот со дегустации во expo зоната.  Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за премиерната проекција на документарниот филм за ретроспектива на македонската мода по која веднаш ќе следи модната ревија на Никола Ефтимов од 18:30 со музичка поддршка на Зоки Бејбе и коктелот со дегустации во expo зоната, по кој ќе следи модната ревија на Лудус од 19:30 со музичка поддршка на Бранчез и коктелот со дегустации во expo зоната.  Предвидено време – 170 минути.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично