Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 2

ден 200,00 со ддв.
- +

Оваа влезница важи за модната ревија на Росица Мршиќ од 20:30 со музичка поддршка на Флудер, модната ревија на Евгенија Зафировска од 21:30 со музичка поддршка на Дела и модната ревија на Нела Тодоровска – Маригуча од 22:30 со музичка поддршка на Маци и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за модната ревија на Росица Мршиќ од 20:30 со музичка поддршка на Флудер, модната ревија на Евгенија Зафировска од 21:30 со музичка поддршка на Дела и модната ревија на Нела Тодоровска – Маригуча од 22:30 со музичка поддршка на Маци и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично