Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 4

ден 200,00 со ддв.
- +

Оваа влезница важи за модната ревија на Митко Занов од 20:30 со музичка поддршка на Џон Антонио, модната ревија на Јована Филиповиќ од 21:30 со музичка поддршка на Чедо и модната ревија на Кокев од 22:30 со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Оваа влезница важи за модната ревија на Митко Занов од 20:30 со музичка поддршка на Џон Антонио, модната ревија на Јована Филиповиќ од 21:30 со музичка поддршка на Чедо и модната ревија на Кокев од 22:30 со музичка поддршка на Соња Исмаил и коктелите со дегустации во expo зоната по секоја од модните ревии. Предвидено време – 170 минути.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично