Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

За нас

BOTTEGA EVENTI е професионална и иновативна компанија за организирање на настани која успешно работи од 2012 година.

Основани на принципот на совршеност, конкурентни цени и интегритет, BOTTEGA EVENTI се посветени на постигнување успех за своите

клиенти преку применатa на моќта на комуникацијата со која внимателно ги СЛУШАМЕ, РАЗБИРАМЕ, КРЕИРАМЕ и ИЗВЕДУВАМЕ ВАШИТЕ ИДЕИ.

Она што не прави поразлични од останатите е што постојано ги следиме европските и воведуваме нови трендови во уредувањето и

организирањето на настани. Преку константното инвестирање во дизајн концепти и светлосни модуларни елементи од нашите партнери Slide srl, Милано и Vondom, Валенсиа се стремиме да ги сплотиме добриот дизајн и функционалноста сé со цел клиентот да има настан кој во ниеден сегмент не потсетува на очекуванте стереотипи.

Сите кои сакаат да го следат овој стил и да го пренесат во визуализацијата на својот настан, во Боттега Евенти сме секогаш расположени да исцртаме уникатен концепт за секој клиент посебно.

 

Повеќе за нас прочитајте на нашата веб страна тука!