Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

EXPO.30

EXPO.30 ќе се оддржи на 16/17 септември во Музејот на  Современа Уметност.

EXPO.30 ќе биде отворен со премиерна проекција на документарен филм за ретроспектива на македонската мода во првите 30 години независност, по која во двата дена на експо настанот ќе следуваат модни ревии на 10 македонски модни креатории, претставници од сите 3 декади, како и групна модна ревија на студенти од 4 факултети за моден дизајн.

10-те македонски модни дизајнери  ќе остварат соработка со 10 македонски ди-џеи за своите модни ревии.  

На EXPO.30 ќе постои и EXPO зона каде ќе изложуваат  10  македонски компании кои оставиле особен белег во 30-те години независност како добро-општествени компании.

Настанот е поддржан од страна на Влада на РС Македонија. 

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 1

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 1

ден 200,00 со ддв.
КАРТА ЗА EXPO.30 - ЕВГЕНИЈА ЗАФИРОВСКА

КАРТА ЗА EXPO.30 - ЕВГЕНИЈА ЗАФИРОВСКА

ден 0,00 со ддв.
КАРТА ЗА EXPO.30 - НИКОЛА ЕФТИМОВ

КАРТА ЗА EXPO.30 - НИКОЛА ЕФТИМОВ

ден 0,00 со ддв.
КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 2

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 2

ден 200,00 со ддв.
КАРТА ЗА EXPO.30 - ЛУДУС

КАРТА ЗА EXPO.30 - ЛУДУС

ден 0,00 со ддв.
КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 3

КАРТА ЗА EXPO.30 - БЛОК 3

ден 200,00 со ддв.