Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

MASTER CLASS 1 - SKOPJE WHISKEY FEST 2019

Датум на почеток:

22.11.2019

Време на почеток:

18:00

Датум на завршување:

22.11.2019

Време на завршување:

19:30

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

Достапност: На залиха
Шифра: 14
Органзиатор: Bottega Eventi
ден 1.000,00 со ддв.
- +

- “Singleton - The upstream swimming whisky"

- Предавач: Nikolay Neykov, Reserve Ambassador for DIAGEO

- Тема: The Singleton - Прекрасно гастрономско искуство преку совршени комбинации на Singleton (12YO, 15YO, 18YO) и храна

- “Singleton - The upstream swimming whisky"

- Предавач: Nikolay Neykov, Reserve Ambassador for DIAGEO

- Тема: The Singleton - Прекрасно гастрономско искуство преку совршени комбинации на Singleton (12YO, 15YO, 18YO) и храна