Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

ДВОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

Картата вклучува влез на фестивалот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Шифра: 15
Органзиатор: Bottega Eventi
ден 800,00 со ддв.
- +

Картата вклучува влез на фестивалот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити за виски дегустации од по 25 мл.


Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот

Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот


 

Картата вклучува влез на фестивалот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити за виски дегустации од по 25 мл.


Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот

Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот


 

Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија
ПАКЕТ 1 Regular ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТИ- 8 обични кредити - 650ден

11
Овој пакет може да се купи единствено по претходно купена еднодневна или дводневна карта и е достапен само електронски.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 650,00 со ддв.
ЕДНОДНЕВНА КАРТА ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ЕДНОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

14
Картата вклучува влез на фестивалот за еден ден, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 3 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 500,00 со ддв.