Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Skopje Whiskey Fest

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
ЕДНОДНЕВНА КАРТА ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ЕДНОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

14
Картата вклучува влез на фестивалот за еден ден, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 3 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 500,00 со ддв.
ДВОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

ДВОДНЕВНА КАРТА - SKOPJE WHISKEY FEST 2022

15
Картата вклучува влез на фестивалот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити за виски дегустации од по 25 мл.

Петок, 28 октомври, 18.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 800,00 со ддв.
1H PRE ENTRANCE TICKETS ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

Дводневна карта - 1h pre-entrance ticket ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2022

13
Картата вклучува влез на фестивалот 1 час порано од официјалниот почеток (повеќе во FAQs), присуство на фестивлот за два дена, алка за влез, брендирана чаша за дегустација, 6 кредити + 2 голден кредити за виски дегустации од по 25мл.

Петок, 28 октомври, 17.00 – 00.00 часот
Сабота, 29 октомври, 17.00 – 00.00 часот
ден 1.600,00 со ддв.